Edmonton

Bij een aantal reizen van de reisorganisaties op Sneeuwzeker Deals verblijf je direct na aankomst of vlak voor vertrek met KLM één of meerdere dagen in Edmonton. De hoofdstad van de provincie Alberta staat ook wel bekend als de festivalstad van Canada, met het hele jaar door festivals, evenementen en andere leuke activiteiten. Wij delen graag een aantal niet te missen evenementen en tips voor de leukste bezienswaardigheden en activiteiten in Edmonton met je.

Tips & Inspiratie

Bekijk hier onder alle mogelijkheden in Edmonton. Bij het aanvragen van de offerte voor jouw wintersportvakantie kun je deze optionele excursies doorgeven in het opmerkingenveld.

↠ Elk Island National Park
River Valley
Winkelen & Amusement
Kunst & Cultuur
Culinair
Festivals

Edmonton Attraction Pass

Wanneer je de Edmonton Attraction Pass aanschaft krijg je korting om naar binnen te gaan bij bijvoorbeeld Edmonton Valley Zoo, University of Alberta Gardens, TELUS World of Science en meer! Er zijn twee verschillende passen verkrijgbaar. Een waarbij je zelf kunt kiezen welke attracties meedoen (U-Pick Pass) en een waarmee je korting krijgt voor elke attractie (Ultimate Pass). De U-Pick pas kost €23,25 en de Ultimate pas kost €46,50.

Beleef Edmonton in de winter

Dit is slechts een greep uit wat Edmonton voor je in petto heeft komende winter. De stad heeft nog meer te bieden, zoals een diverse restaurantscene waar de harten van foodies sneller van gaan kloppen, winkelstraten vol met mooie boetieks en een aantal leuke attracties, zoals het Fort Edmonton Park en de dierentuin. Het is misschien koud (al krijg je daarvan wel het ultieme wintergevoel), het is misschien donker, maar het is in ieder geval nooit saai! Lees voor nog meer informatie én inspiratie de winterspecial van Explore Edmonton.

Non-stop d’Amsterdam à Edmonton, Canada en 8,5 heures

Pourquoi choisir Offres Neige Garantie ?

  • Les deals les plus avantageux des meilleurs voyagistes de sports d'hiver au Canada
  • Vol retour, séjours à l'hôtel, forfait de ski et transport toujours inclus!
  • Emportez gratuitement vos skis ou votre snowboard avec KLM
  • Vol direct d’Amsterdam à Edmonton en 8,5 heures avec KLM
  • Expérience unique de neige poudreuse dans le parc national Jasper en Alberta

Offres la newsletter

Je m’inscris à la newsletter de Offres Neige Garantie pour rester informé(e) des offres. En m’inscrivant, j’accepte la politique de confidentialité.

Coronavirus (COVID-19)

Le virus Corona et son impact sur vos vacances.

Lees meer